dijous, 3 de gener del 2013

IDENTITAT I TERRITORI (GTIC i COED)

Parlem d'un treball que avarca les assignatures de COED i GTIC dut a terme en parelles; la Núria Escuin i jo. Es tractava d'escollir un tema en comú, explicant-lo i plasmant-lo d'una manera clara, entenedora i amb cert sentit de l'humor davant de la resta de companyes i el professorat. 

Al ser de les últimes en exposar-lo, ens vam trobar amb el inconvenient de que els temes que teniem pensats en un principi eren utilitzat per altres companyes. Encara així ho vam aconseguir. 

El tema va ser sobre la família i la nostra infància, és a dir, com sent dues persones totalment diferents, tant de petites com actualment, el que tenim en comú és que sempre hem necessitat a la família al costat.

El treball el vam plasmar en un PowerPoint, dotat d'imatges i enllaços entre diferents diapositives. No només això, sinó que per donar-li una mica de intriga o sentit del humor vàrem inclouré dues anècdotes, de quan erem petites, i es tractava de que el públic endevines a qui pertanyia cada una.

Objectiu aconseguit! Creiem que realment va ser una exposició amena i que va agradar al públic. Tenia l'objectiu bastant clar, encara que sempre es pot millorar de forma general. 

Us deixo la presentació en PowerPoint perquè la pugueu visualitzar:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada