divendres, 4 de gener del 2013

EXERCICI VIQUIPÈDIA (GTIC)

Després de treballar la part teòrica a classe sobre la Viquipèdia, sens va proposar de fer una activitat en parelles sobre una entrada d'aquesta. En el meu cas ho vaig fer amb la Irina Couso i vam escollir una entrada que parlava dels Braçalets.

En aquesta entrada només hi havia la definició de braçalet o polsera i algun que altre detall més. En el nostre cas vam decidir aportar informació sobre els tipus que podem trobar, és a dir, sense tocar la informació inicial, vam afegir dotze tipus de polseres segons material i significat. Un cop posada la informació, afegírem fotos pròpies per acompanyar l'explicació.

La modificació de text no ens va suposar cap problema, ja que per arribar-hi només cal clicar el botó de "Modificar" al capdamunt de l'entrada. El que si que ens va suposar un problema al principi va ser penjar les fotografies. Després de buscar informació sobre quins mètodes hi ha per dur a terme aquesta acció, ens vam decidir per penjar-les a la web Wikimedia Commons, per poder vincular-ho a l'entrada.

Un cop acabat aquest procediment, aquí us mostro el resultat que vam obtenir: http://ca.wikipedia.org/wiki/Bra%C3%A7alet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada