dijous, 20 de setembre del 2012

LES WEBQUEST! (GTIC)

Edu3.cat




El vídeo forma part de la web d’ensenyament de edu3.cat, que pertany a la Generalitat de Catalunya, realitzat a CEIP Gras i Soler d’Esplugues del Llobregat.

Què és una webquest?

La webquest es podria dir que és una eina de treball, que es fa ús a través d'Internet. Utilitzant aquest mètode el que es pretén és treballar les competències bàsiques, el treball cooperatiu i per tant, la responsabilitat del treball individual. No només això, sinó que també entra en joc la recerca correcte d’informació i el mínim ajut per part del professorat.

Bàsicament es parla d'una pàgina web on normalment el professor el que fa és plantejar un problema que els alumnes hauran de resoldre mitjançant uns recursos proposats, i se’ls hi dona la descripció detallada del que han de fer.  Un cop els alumnes han realitzat correctament l’activitat i amb els recursos adequats han de realitzar l’avaluació.





QUI SÓC? (GTIC i COED)

Hola a tots i a totes, benvinguts al meu bloc! 

Em dic Mònica Cerezo, una noia nascuda el 9 de desembre del 1993. Sóc estudiant del Grau d'Educació Infantil a la Universitat Blanquerna.
Vinc d'un poble al costat de Sant Cugat del Vallès, de nom Valldoreix, encara que anteriorment vivia a Barcelona.
La meva vida acadèmica va ser realitzada, fins a primer de la ESO, a la Salle Bonanova. Un cop acabat primer de la ESO vaig seguir els meus estudis fins segon de Batxillerat al Col·legi Montserrat de Vallvidrera.


Em descric com una persona oberta, sociable. Una persona que es preocupa per la gent que l'envolta i madura per experiències viscudes al llarg de la meva vida. 

Ara que ja em coneixeu una mica, espero que doneu una ullada al meu bloc i sobretot; espero que gaudiu molt d'ell!


Què pretenc?

Les meves intencions amb aquest bloc és mostrar als lectors l'aprenentatge que vaig adquirin durant els quatre anys d'Educació Infantil. No només això, explicaré detalladament cada una de les activitats, documents, imatges...que vagi penjant al bloc.

Cal destacar que tota la informació que publicaré serà totalment veraç, treballada i contrastada prèviament. Finalment espero que la informació que publiqui sigui del vostre interès i d'ajuda en algun cas.