dimecres, 19 de desembre del 2012

QUI ETS TU? (COED)

Durant una de les sessions de COED, vam fer una activitat que degut a com ho faig fer i el seu resultat, m'agradaria compartir-la amb tots vosaltres.

Bé, l'activitat anomenada "Qui ets tu?" consistia en fer una descripció d'una companya de la classe, que tu prèviament podies escollir i va ser l'Alba Garanto, d'una forma original. 


Cal dir que, un cop corregides,  van sortir diverses companyes de classe de forma voluntària, a llegir la seva descripció. Realment vaig quedar gratament sorpresa de cada una d'elles.


A continuació us deixo la meva descripció, espero que us agradi!




Una tarda de profit...



Estimat diari,

Aquesta tarda he quedat per fer un cafè amb l’Alba. Hem quedat al carrer Garcilaso, a Barcelona, que és on actualment viu amb la seva tieta, Maria Jesús. Aquest és el tercer any que viu amb ella. M’ha explicat que va néixer a Vielha, encara que sempre ha viscut a Pont de Suert. Allà resideix amb els seus pares, en Francesc i la Montse, i amb el seu germà gran, en Xavi.

Hem estat parlant de les nostres coses, de la vida, dels amics...M’ha explicat el dia més especial de la seva vida, la festa dels seus 18 anys. Els seus amics li van organitzar una festa sorpresa, dos mesos després del seu aniversari, perquè així es podien reunir tots i celebrar-ho junts al seu costat.

Em va comentar que troba molt a faltar els seus pares, ja que està fent un curset de monitora aquí els caps de setmana i no pot pujar a Pont tant com voldria. Els truca diàriament per explicar-se com ha anat el dia i preguntar com estan.

L’Alba és una persona molt transparent, de seguida veus en ella el que et vol transmetre sense necessitat de gaires paraules. De caire molt familiar, sobretot referint-me als seus pares, que encara que hi hagi una gran distància la relació no s’ha degradat. Una persona de confiança, molt sociable i a vegades una mica tímida. És comprensiva i sap estar al costat d’una persona quan realment ho necessita. Ha demostrat ser responsable i molt treballadora, de voler fer les coses ben fetes.

Resumint, és una persona alegre, senzilla i segura de si mateixa; un dels tipus de persones que la majoria vol tenir al seu costat.

En preguntar-li quin somni persegueix la seva resposta ha estat; “Tocar sempre de peus a terra per poder somiar”. Una resposta que no esperava i que m’ha fet pensar que és una persona madura i de idees clares,  una virtut molt destacable.