dimecres, 14 de novembre del 2012

UNA VISITA DIFERENT A BLANQUERNA... (GTIC)



Aquest és el resultat aconseguit a classe amb l'explicació de com dur a terme un vídeo personalitzat a través d'un primer que ens ha donat el professor. Hem utilitzat el programa "Movie Maker", molt conegut per estar especialitzat en crear vídeos. 

La nostre creació podia tenir una duració màxima de dos minuts, un bon número de escenes totalment diferents entre elles i dues cançons (una donada per el mestre i una buscada per nosaltres).

En el nostre hem fet ús de eines per tallar les escenes que més importància tenien per la nostra historia, posar-hi la música, les transicions i les animacions. No només això, sinó que també hem posat el títol que cadascú creia adequat per la seva creació i uns crèdits al final.

Un cop realitzada la nostre obra, la hem fet pública pujant-la en la nostre conta de Youtube. 

Aquí està al link per veure'l directament al Youtube  

http://youtu.be/RJuOZxitTJU

dimecres, 7 de novembre del 2012

LAND ART, NOU DESCOBRIMENT (PLÀSTICA)

En la classe d'Educació Visual i Plàstica hem descobert i gaudit amb un nou estil per crear amb imaginació; Land Art.

Com a definició, extreta de la xarxa d'Internet, diríem que Land Art o també anomenat art de la terra, és un moviment artístic on el paisatge i l’obra sempre estan relacionats. Un art creat a la naturalesa, fent ús de materials naturals com poden ser pedres, fulles o terres.      El paisatge és el mitjà de la creació de les obres, ja que aquestes obres en moltes ocasions es troben en espais oberts i en perill de patir les condicions naturals que es puguin donar. 


Per posar-ho en pràctica, amb el nostre grup, vàrem escollir els jardins del Cosmo Caixa per dur a terme la nostre obra. Amb diferents materials naturals que cada membre del grup va portar i després de moltes proves i possibles obres finals...apareix la nostre creació!


"La piràmide de la vida"



PRACTICANT AMB ELS WIKIS...(GTIC)

Un cop sabíem la informació necessària sobre els wikis, vàrem començar a practicar. En grups de quatre persones, elaborats per nosaltres mateixes, vam escollir penjar la organització dels nostres blocs.

Posàrem el que se'ns requereix penjar al nostre bloc personal, el que ja tenim penjat i el que ens falta penjar. En cada un dels tres apartats, vam afegir un enllaç que obre a una nova pàgina. En aquestes ampliem la informació donada a la pàgina principal.


Com a més a més, posàrem imatges per tal de fer més atractiu i visual el nostre wiki. Són, evidentment, imatges relacionades amb el que volem transmetre/informar. 


Seguidament posaré el link que va directe al nostre wiki, perquè tots els lector tingueu la oportunitat de veure el nostre exemple per així poder entendre millor com funcionen els wikis i el objectiu que volien transmetre amb el nostre.



És el següent link: http://gticgrup.wikispaces.com/ 

QUÈ SÓN ELS WIKIS? (GTIC)

Els wikis són pàgines web, compartit entre un grup de persones, que té la finalitat de dur a terme una bona organització sobre un treball, un viatge... 

Són molt més eficients que el correu electrònic, ja que només es fa servir una pàgina web, convertida en un document un cop editada, i no es va duplicant a mesura que els anem enviant. El document queda guardat a la xarxa d'Internet.


Tenen tres botons, amb les funcions de "editar", "guardar" i "enllaç". En el botó d'enllaç, serveix per poder afegir una localització.


Els wikis tenen el contingut per pàgines annexades en un menú lateral, que requereix una revisió i actualització constant. Les actualitzacions van independentment de les dates, ja que la data està oculta en el historial de pàgines.